Hyviä uutisia torstailta 30. syyskuuta 2010:

10-vuotias MobileMonday laajeni Karachiin, Ahmedabadiin ja Kiovaan

MobileMonday MobileMonday-yhteisö juhlisti 10-vuotissyntymäpäiviään avaamalla uuden jaoston muun muassa Pakistaniin. MobileMonday-yhteisö juhlisti 10-vuotissyntymäpäiviään avaamalla uuden jaoston muun muassa Pakistaniin.
Helsingissä 10 vuotta sitten perustettu mobiilialan yhteisö MobileMonday on laajentunut uusien jaostojen myötä Karachiin Pakistaniin, Ahmedabadiin Intiaan ja Kiovaan Ukrainaan. Yhteisö toimii nyt 108 jaoston voimin 57 eri maassa.

Sopimus uusien jaoston kanssa allekirjoitettiin MobileMondayn 10-vuotisjuhlaseminaarissa 27. syyskuuta. Helsingissä ja Tallinnassa järjestettyyn kolmipäiväiseen seminaariin osallistui vajaat 500 henkilöä eri puolilta maailmaa. Tapahtumassa jaettiin myös Peer Awards -palkinnot alan kasvuyrityksille. Tällä kertaa palkittiin Ringbow Israelista ja Xrystalgenius Keniasta.

MobileMondayn tarkoituksena on tarjota maailmanlaajuinen yhteistyöalusta, jossa mobiilialan ajattelijat ja innovaattorit eri maista voivat jakaa ideoita ja toimintamalleja. Vapaaehtoisvoimin toimivat paikallisosastot järjestävät muun muassa kuukausittaisia maanantaitapaamisia uusien innovaatioiden ja kumppanuuksien luomiseksi.  

MobileMonday on palkittu Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnolla vuonna 2008 ja World Brand Leadership -palkinnolla vuonna 2009.

www.mobilemonday.net