Hyviä uutisia tiistailta 27. heinäkuuta 2010:

Lappset tuo lapset ja aikuiset yhteen leikin kautta

Toimitusjohtaja Juha Laakkonen Toimitusjohtaja Juha Laakkonen
Rovaniemeläinen Lappset Oy on todellinen leikkimisen asiantuntija. Leikkimisen tosissaan ottava yritys on valmistanut leikkipaikkavälineitä jo 40 vuotta. Tänä päivänä Lappsetin valmistamat leikkipaikkavälineet ja ulkokalusteet ilahduttavat lapsia ja aikuisia jo 40 maassa.

- Lappsetin tavoitteena on kalustaa ulkotiloja viihtyisiksi sekä lapsille että aikuisille. Haluamme tarjota tuotteillamme miellyttäviä ulkoilmakokemuksia, joista eri ikäiset ihmiset voivat nauttia yhdessä, Lappsetin toimitusjohtaja Juha Laakkonen kertoo.

Yksi Lappsetin tuotteiden teemoista onkin juuri sukupolvien välisten kuilujen kaventaminen. Lappsetin valikoimiin kuuluu esimerkiksi kaiken ikäisille suunnattu 0-100 – liikuntavälinekonsepti, jossa leikkipaikan välineet on suunnattu kaikenikäisille. Konseptin avulla voidaan Laakkosen mukaan inspiroida kolmea sukupolvea liikkumaan yhdessä leikin kautta.

- Kolmen sukupolven liikuntavälineillä tuodaan yhteen lapset, vanhemmat sekä isovanhemmat.  Siinä missä perinteiset leikkipaikat on suunnattu pelkästään lapsille, luodaan uusilla välineillä puitteita yhdessäoloon sukupolvien kesken. Välineillä vastataan myös väestön ikääntymisen haasteisiin liikunnan kautta, Laakkonen jatkaa.

Lappset täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Alun perin Lappset syntyi tarpeesta kehittää lapsille liikunnallisempia ja pehmeämpiä leikkipaikkaympäristöjä. Yhtiö on jatkanut perustajansa Antero Ikäheimon viitoittamalla tiellä ja pyrkii edelleen edistämään ihmisten hyvinvointia leikin kautta. Osaava ja sitoutunut henkilöstö sekä jatkuva kehittämisen kulttuuri ovat olleet menestyksessä tärkeitä osatekijöitä.

- Lappsetin valtteina ovat vuosien saatossa olleet tuotteiden laatu, käytännöllisyys sekä toimitusvarmuus ympäri maailmaa. Myös yritykseen iskostunut tekemisen meininki on säilynyt Lappsetissa vahvana, Laakkonen kertaa.

lappset.fi

AH

Kesäsarjassamme esitellään mielenkiintoisia
ja innovatiivisia yrityksiä eri puolilta Suomea