Hyviä uutisia maanantailta 11. huhtikuuta 2011:

Arnolds on vuoden franchisingketju

Suomen Franchising-Yhdistys on palkinnut Vuoden 2011 Franny Awards -gaalassa alan parhaat toimijat Suomessa. Vuoden Franchisingketjuksi nousi Arnolds Bakery & Coffee Shop. Franschising-yrittäjänä puolestaan palkittiin henkilöstövuokraaja VMP Groupin Kouvolan toimipisteen vetäjä Kirsi Lantta.

Arnolds Bakery & Coffee Shop on vuonna 1991 perustettu, täysin suomalainen ja yrittäjävetoinen kahvilaketju, jolla on yhteensä 33 toimipistettä ympäri Suomea. Ketju tunnetaan amerikkalaistyyppisistä tuotteistaan ja se ylsi viime vuonna runsaan 11,5 miljoonan euron liikevaihtoon.

Arnoldsin franchise-antajan Hermen Oy:n toimitusjohtaja Jussi Laurilan mielestä palkinto kannustaa ketjun jokaista yrittäjää eteenpäin.

Toimipisteistämme löytyy monia hienoja menestystarinoita. Olemme oppineet asioita 20 vuoden ajan, joten toiminnan pohja on vakaa ja ammattitaitoinen. Menestyksemme perusta on, että työ tehdään vilpittömästi sydämellä, Laurila vakuuttaa.

Vuoden Franchising-yrittäjänä palkittu Kirsi Lantta on toiminut VMP Groupin Kouvolan palvelualueen franchiseyrittäjänä tammikuusta 2007 lähtien. Lantan vetämänä palvelualueen liikevaihto on lähes nelinkertaistunut ja kasvu on jatkunut ennätystahtia myös kuluvana vuonna.

Samalla Kouvolasta on tullut yksi VMP Groupin suurimmista palvelualueista koko Suomessa.

www.arnolds.fi

www.vmp.fi

KK