Hyviä uutisia torstailta 30. elokuuta 2012:

Blaastia ladattu yli neljä miljoonaa kertaa

Toimitusjohtaja Joonas Hjeltin mukaan Blaastin tavoitteena on saada yli 500 miljoonaa käyttäjää vuoteen 2014 mennessä. Toimitusjohtaja Joonas Hjeltin mukaan Blaastin tavoitteena on saada yli 500 miljoonaa käyttäjää vuoteen 2014 mennessä.

Suomalainen pilviteknologiaan perustuvien mobiilisovellusten tarjoaja Blaast on saavuttanut yli neljä miljoonaa latausta ja 4000 sovelluskehittäjän yhteisön.

Koska Blaastin sovellusalusta pyörii pilviteknologialla, se pystyy muuttamaan perusmatkapuhelimet älypuhelimiksi. Tämän ansiosta Blaastin käyttäminen vaatii vähemmän puhelimen muistia ja dataa verrattuna laitepohjaiseen netin selaamiseen ja natiivisovelluksiin, Blaastin toimitusjohtaja ja perustaja Joonas Hjelt sanoo.

Lähestymistapamme on vedonnut sovellusten kehittäjiin ja operaattoreihin, jotka pyrkivät tavoittamaan kuluttajia laajemmin sekä maantieteellisesti että perusmatkapuhelinten käyttäjien joukosta. Tavoitteemme on, että Blaast on käytössä yli 500 miljoonassa matkapuhelimessa vuoteen 2014 mennessä, Hjelt lisää.

Aasiassa Blaast laajentaa yhteistyötä uusien operaattoreiden kanssa, mikä tuo yrityksen verkostoon 30 miljoonaa uutta käyttäjää siihen jo kuuluvien yli 46 miljoonan lisäksi. Operaattoriyhteistyö tukee Blaastin kasvua Aasiassa, joka on ollut hyvässä vauhdissa yrityksen lanseerattua tuotteensa Indonesiassa alkuvuodesta 2012.

Blaastin tarjoamat sovellukset toimivat yli 2000 matkapuhelinmallissa, jotka ovat suosittuja erityisesti kehittyvillä markkinoilla. Kuluttaja saa sovellukset käyttöönsä noin 1,5 dollarin kuukausimaksulla.

www.blaast.com

EE