Hyviä uutisia perjantailta 3. kesäkuuta 2011:

Cargotec perustaa osaamiskeskuksen Singaporeen

Uudella Singaporen osaamiskeskuksella Cargotec pyrkii vahvistamaan asemiaan koko Aasian alueella. Uudella Singaporen osaamiskeskuksella Cargotec pyrkii vahvistamaan asemiaan koko Aasian alueella.

Cargotec perustaa globaalin konttiterminaalien kehitykseen keskittyvän osaamiskeskuksen Singaporeen. Uuden osaamiskeskuksen avulla yhtiö palvelee asiakkaitaan koko Aasian ja Tyynenmeren alueella.

— Muuttuvien asiakastarpeiden ymmärtäminen vaatii Cargotecilta laajaa maantieteellistä läsnäoloa ja läheistä yhteistyötä paikallisten asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, Cargotecin toimitusjohtaja Mikael Mäkinen sanoo.

— Singaporessa toimii yksi maailman suurimmista satamista ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata tulevaisuuden trendejä ja asiakkaiden tarpeisiin liittyviä vaatimuksia, joita hyödynnetään tuotekehitystyössä.

Cargotecilla on ollut liiketoimintaa Singaporessa yli 30 vuoden ajan. Aasian ja Tyynenmeren alueen osuus yhtiön liikevaihdosta vuonna 2010 oli 40 prosenttia. Cargotecin Aasian tuotantoyksiköt sijaitsevat Kiinassa, Intiassa, Koreassa, Malesiassa ja Singaporessa. Cargotecin brändejä ovat Hiab, Kalmar, MacGregor ja Bromma.

www.cargotec.fi

KK