Hyviä uutisia keskiviikolta 23. joulukuuta 2009:

Conmio auttaa tuomaan sisältöä matkapuhelimiin

Suomalainen mobiilisisällön julkaisuohjelmistojen kehittäjä Conmio tarjoaa uutta tekniikkaa mobiililaitteilla saavutettavan sisällön tarjoamiseen. Conmion järjestelmät auttavat mediataloja tuomaan palveluitaan myös mobiiliasiakkaiden saataville.

- Matkapuhelimet ovat yhä tärkeämmässä roolissa median seuraamisessa ja käyttämisessä niin Suomessa kuin maailmalla. Ihmiset haluavat tehdä asioita matkapuhelimillaan ilman rajoituksia ja päätelaitemallista riippumatta. Mediatalot puolestaan haluavat tulla lähemmäksi kohderyhmiään ja tarjota mainostajille uuden kanavan, sanoo Conmion toimitusjohtaja Tero Hämäläinen.

Conmion kehittämä sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä ManaGate sovittaa internetin mediasisällön automaattisesti matkapuhelinten selaimiin. Järjestelmä voidaan kytkeä saumattomasti osaksi jo käytössä olevia toimitus-, julkaisu- ja liiketoimintajärjestelmiä.

Conmion uusin kotimainen kumppani on MTV Media.  MTV3:n uutis-, urheilu- ja viihdepalvelut lanseerattiin joulukuussa Conmion tuotteilla myös mobiililaitteille.

- Mobiilikanavan merkitys mainostajille kasvaa koko ajan, koska ihmisillä on yhä enemmän mobiililaitteita ja niitä käytetään yhä enemmän. Optimoimalla verkkosisältöämme matkapuhelimiin ihmiset pääsevät helposti käyttämään palveluitamme juuri silloin, kun he haluavat. Haluamme nostaa mobiilin merkittäväksi mainosmediaksi, kertoo MTV3:n mobiili-internetpalveluista vastaava Miia Engberg.

Suomalaisen Conmion ohjelmistoa hyödyntävillä mobiilipalveluilla on satoja miljoonia käyttäjiä kuukaudessa ympäri maailmaa. Ohjelmisto toimii mm. New York Timesin, Nokian, Blykin sekä DNA:n mobiilipalvelujen alustana.