Hyviä uutisia perjantailta 11. toukokuuta 2012:

Designpääkaupungin paviljonki avataan viikonloppuna

helsinki wdc / ransu helenius Designpääkaupungin keskipiste rakennettiin Helsingin Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon väliin. Designpääkaupungin keskipiste rakennettiin Helsingin Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon väliin.
Helsingin ytimeen rakennettu designpääkaupungin keskipiste, puinen paviljonki avataan lauantaina 12. toukokuuta. Helsingin Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon välissä sijaitseva paviljonki on avoinna 16. syyskuuta saakka.

Puupaviljonki on kaikille avoin tila, jossa voi nähdä ja kokea, mistä designpääkaupunkivuodessa on kysymys. Kohtaamispaikassa järjestetään maksutonta ohjelmaa läpi kesän. Avajaisviikonloppuna paviljongissa voi muun muassa osallistua origamityöpajaan, jossa tehdään äitienpäiväkukkia. Viikonlopun koko ohjelma löytyy täältä.

Paviljongin ovat toteuttaneet Aalto-yliopisto, Arkkitehtuurimuseo, Designmuseo, UPM ja World Design Capital Helsinki 2012. Ohjelman on koordinoinut ajatushautomo Demos Helsinki.

Paviljonki sijaitsee osoitteessa Ullanlinnankatu 2-4, ja se on auki tiistaista sunnuntaihin klo 11-21. Poikkeuksena on juhannus, jolloin paviljonki on suljettuna kolme päivää.

wdchelsinki2012.fi

SK