Hyviä uutisia keskiviikolta 18. heinäkuuta 2012:

Ensimmäinen Angry Brids myymälä avattiin Shanghaissa

Rovio uskoo lisenssitulojen Kiinassa kolminkertaistuvan tänä vuonna. Rovio uskoo lisenssitulojen Kiinassa kolminkertaistuvan tänä vuonna.
Ensimmäinen Angry Birds kauppa on avattu Shanghaissa, Kiinassa. Myymälä on ensimmäinen Rovion Angry Birds kauppa Suomen ulkopuolella. Myymälä, joka sijaitsee Xuijiahuin alueella, myy muun muassa iPhonen koteloita. Eastday.comin mukaan Rovio aikoo avata ainakin 25 vastaavaa myymälää Kiinassa tämän vuoden aikana.

Eastday.com verkkosivuston mukaan Rovio ennakoi, että sen lisenssitulot Kiinassa kolminkertaistuvat tämän vuoden aikana. Lisenssituloja yhtiölle kertyy tuotteista kuten Angry Birds T-paidoista, pehmoleluista ja huvipuistoista.

— Tuotteet, joita myymme Kiinassa, on erityisesti suunniteltu tälle markkinalle. Me avaamme täällä myymälöitä, jotta Angry Birdsin fanit löytävät helposti aidot ja lisenssoidut Angry Birds tuotteet, kommentoi Paul Chen, Rovion Kiinan johtaja Shanghai Daily- lehdessä.

Rovio on myös avaamassa Kiinassa teemapuistoja, ja yhtiön on tarkoitus lanseerata 10-20 teemapuisto lähiaikoina. Ensimmäisen teemapuiston odotetaan avautuvan Hainingissa lokakuussa.

www.shanghaidaily.com
www.eastday.com

MM