Hyviä uutisia maanantailta 28. helmikuuta 2011:

F-Secure solmi uuden kumppanuuden Latinalaisessa Amerikassa

F-Securen tietoturvapalveluita tarjoaa reilut 200 operaattoria eri puolilla maailmaa. F-Securen tietoturvapalveluita tarjoaa reilut 200 operaattoria eri puolilla maailmaa.
F-Secure on sopinut espanjalaisen teleoperaattorijätti Telefonican kanssa pitkäaikaisesta kumppanuudesta Latinalaisessa Amerikassa. Telefonica tulee tarjoamaan F-Securen suojaus- ja tallennuspalveluita mobiiliasiakkailleen Latinalaisessa Amerikassa .

Telefonica on yksi maailman suurimpia telekommunikaatioyrityksiä, jolla on noin viisi miljoonaa mobiililaajakaistakäyttäjää ja viisi miljoonaa älypuhelinasiakasta Latinalaisessa Amerikassa. Kumppanuus on F-Securelle merkittävä strateginen askel Latinalaisen Amerikan markkinoille, missä sekä älypuhelimien että mobiililaajakaistojen määrä kasvaa ennätysmäisesti, F-Securen myynti- ja markkinointijohtaja Samu Konttinen kertoo.

F-Securen mukaan suunnitelmissa on myös kumppanuuden mahdollinen laajentaminen kattamaan palvelutarjonta Telefonican eurooppalaisille asiakkaille. Telefonican päämarkkinat ovat Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Vuonna 1988 perustettu F-Secure Oyj työllistää noin 700 henkilöä 17 maassa. Sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiö on erikoistunut tietoturvaohjelmistoihin ja -palveluihin.

www.f-secure.com

EH