Hyviä uutisia torstailta 14. huhtikuuta 2011:

HeiaHeia ja Pfizer yhteistyöhön yrityspalveluissa

Verkkopohjainen hyvinvointipalvelu HeiaHeia.com on solminut yhteistyösopimuksen Pfizerin tytäryrityksen Preven kanssa. Sopimus koskee yrityksille suunnattuja hyvinvointipalveluja.

Preve on erikoistunut terveysvalmennuspalveluihin, jotka uuden yhteistyön kautta saadaan tarjolle myös sähköisesti. Integroidun palvelun käyttäjät saavat henkilökohtaisen terveysvalmentajan käyttöönsä kolmeksi kuukaudeksi. Lisäksi he pääsevät käyttämään räätälöityä versiota HeiaHeian verkkopalvelusta.

– Sopimus on merkittävä askel kohti tavoitettamme nousta verkossa tuotettavien hyvinvointipalvelujen kansainväliseksi ykköseksi. Yhteistyön kautta meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää verkko-osaamisemme terveysalan johtajan resurssien ja tutkimuspohjan kanssa, HeiaHeia.comin toimitusjohtaja Jussi Räisänen kommentoi.

Yritykset tekevät tuotekehitystä yhdessä, ja kevään 2011 aikana tullaan julkaisemaan useita yritysasiakaspilotteja.

Vuoden 2009 lopulla julkaistu HeiaHeia.com on helsinkiläisen Mooze Oy:n tuottama ilmainen verkkopalvelu, jonka käyttäjät voivat jakaa liikuntasuorituksiaan netissä, seurata tavoitteidensa saavuttamista sekä kannustaa kavereita liikkumaan ja saada kannustusta. Palvelulla on käyttäjiä lähes 150 maasta. Siitä julkaistiin helmikuussa myös yrityksille suunnattu maksullinen versio.

http://blog.heiaheia.com

EH