Hyviä uutisia torstailta 7. toukokuuta 2009:

Helsinki esittäytyy Washingtonissa

Helsinki avautuu asiantuntijoiden ja suuren yleisön ihasteltavaksi sekä koettavaksi Suomen Washingtonin-suurlähetystössä toukokuun ajaksi. Lähetystössä järjestetään useita tilaisuuksia, joissa eri alojen asiantuntijat sekä paikan päältä että Suomesta kohtaavat.

Samassa yhteydessä avautui My Helsinki -näyttely, jonka sisältö syntyi maalis-huhtikuussa Helsingissä vierailleiden kahdentoista washingtonilaisen kokemuksista Helsingistä alkukevään 2009 aikana.

Näyttelyn teemoja esitellään asiantuntijayleisöille suunnatuin tilaisuuksin ja seminaarein. Teemat vaihtelevat aina opetuksesta ja opiskelusta, teknologiaan, liike-elämään, ruokakulttuuriin, designiin, kaupunkisuunnitteluun sekä matkailu- ja kongressimarkkinointiin asti.

Näyttely tarjoaa viikonloppuisin suurelle yleisölle elämyksellisen mahdollisuuden tutustua Helsinkiin. Näyttelyvieraat voivat kokea Helsinkiä ja suomalaisuutta mm. sauvakävelyn, kanteleen soiton ja pullakahvien muodossa.

My Helsinki -näyttely on Helsingin kaupungin ja Suomen Yhdysvaltain suurlähetystön yhteistyöhanke, jonka toteutti Taideteollisen korkeakoulun opiskelijat.


Lähde: Suomen Washingtonin-suurlähetystön www-sivut ja Helsingin kaupungin www-sivut

www.myhelsinki.fi