Hyviä uutisia torstailta 31. joulukuuta 2009:

Hitlantis-verkkopalvelu laajenee esiintymislavoille

Tavastia-klubilla kerran kuukaudessa järjestettävä Hitlantis-klubi tarjoaa uusille suomalaisyhtyeille mahdollisuuden solmia levysopimuksen. Yhtyeiden osallistumisen edellytyksenä on ladata musiikkiaan Hitlantis.com - palveluun, jossa eniten suosiota saaneet yhtyeet pääsevät esiintymään yleisölle.

- Hitlantis auttaa löytämään bändit ja me taas annamme heille mahdollisuuden esiintymiseen, sanoo Hitlantiksen toimitusjohtaja Marcus Tilgmann.

Ensimmäisessä illassa on mukana suurimpien festivaalien järjestäjiä, ohjelmatoimistojen edustajia, musiikinviejiä, promoottoreita sekä klubinvetäjiä. Universalin ja Spinefarm Recordsin kykyjenetsijä on läsnä jokaisessa Hitlantis-illassa. 

-Hitlantis-klubi tarjoaa meille mainion kanavan tutustua uuteen kotimaiseen musiikkiin ja sen tekijöihin siellä, missä se tapahtuu eli keikoilla elävän yleisön edessä, kertoo Universal Music Finlandin markkinointijohtaja Kimmo Kivisilta.

Viime syksynä aloittanut Hilantis-verkkopalvelussa käyttäjä voi kuunnella suosikkikappaleensa ilmaiseksi, mutta tiedoston lataaminen puolestaan on maksullista. Musiikista maksaminen parantaa yhtyeiden sijoitusta verkkopalvelussa. Hitlantis.com antaa yhtyeille 90 prosenttia myydyn musiikin tuotosta.

www.hitlantis.com