Hyviä uutisia perjantailta 3. kesäkuuta 2011:

Holvi voitti Seedcamp-liikeideakilpailun

Holvi-verkkopalvelu on valittu ensimmäisenä suomalaisena ja vasta toisena pohjoismaisena yrityksenä kansainvälisen Seedcamp-kilpailun voittajaksi.

Seedcamp on kokeneiden eurooppalaisten sijoittajien luoma organisaatio, joka arvioi ympäri Eurooppaa pidettävissä tapahtumissa startup-yritysten liikeideoita. Mukana on merkittäviä sijoitusalan tahoja, kuten Atlas ja Index Ventures.

Kilpailun voittanut Holvi on ryhmille, organisaatioille, järjestöille sekä tapahtumien järjestäjille suunnattu verkkopalvelu, joka yksinkertaistaa rahaliikennettä ja tarjoaa tietoa taloudesta ymmärrettävässä muodossa. Palvelu mahdollistaa myös oman verkkokaupan perustamisen sekä helpottaa kulukorvausten ja jäsenrekisterien hallinnointia.

Holvin kohdemarkkinat ovat aluksi Euroopassa, josta löytyy muun muassa yli viisi miljoonaa rekisteröitynyttä järjestöä. Järjestötoiminnan rahaliikenne liikkuu vuosittain 25-50 miljardin euron välillä.

Seedcamp valitsee parhaimman kasvupotentiaalin omaavat yritykset osaksi vuoden kestävää mentorointiohjelmaa. Vuosittain yli 2000 yrityksen joukosta poimitaan 10-15 voittajaa, joista 90 prosenttia saa voiton myötä lisäinvestointeja joko Seedcampin omilta sijoittajilta tai muilta kansainvälisiltä tahoilta.

─ Valinta Seedcampin voittajaksi on todella hieno saavutus ja se mahdollistaa Holvin kehityksen Euroopan laajuiseksi palveluksi. Seedcampin avulla saamme kaipaamaamme kansainvälistä mentorointia, kontakteja ja sijoitusapua, yksi Holvin kehittäjistä Kristoffer Lawson kommentoi.

www.holvi.com
http://seedcamp.com

MK