Hyviä uutisia keskiviikolta 11. heinäkuuta 2012:

Identoi myy mittariasennuspalvelun saksalaisyhtiölle

Identoin mittariasennuspalvelua käytetään matkapuhelimella. Identoin mittariasennuspalvelua käytetään matkapuhelimella.
Ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut Identoi Oy ja saksalainen mittarinluentaa tekevä Minol Messtechnik GmbH ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaan Identoi toimittaa Minolille mittareiden asennustyötä helpottavan mobiiliohjelmiston.

Ohjelmistoa tulee käyttämään Minolin 900 työntekijää, jotka asentavat energia- vesi- ja sähkömittareita Saksassa, Itävallassa, Puolassa, Ruotsissa, Tanskassa, Italiassa ja Kiinassa. Ohjelmiston avulla asentajat pystyvät mm. lukemaan mittareiden kulutuslukemia sekä lähettämään työraportteja langattomasti.

— Nyt toteutettava ratkaisu täydentää Identoin meille aikaisemmin toimittamaa mittarinluentaratkaisua, jolla työntekijämme keräävät kymmenien tuhansien kulutusmittareiden tiedot päivittäin kiireisimmän lukuperiodin aikana, Minolin johtaja Ralf Görner sanoo.

— Tämä projekti on arvoltaan merkittävä ja samalla haastava toimitusajan ollessa lyhyt. Globaalisti toimivana yrityksenä Minol on meille tärkeä referenssi. Olen vakuuttunut, että tämä projekti saa jatkoa ja auttaa meitä voittamaan uusia asiakkuuksia Saksasta, toimitusjohtaja Sakari Vaara Identoi Oy:sta toteaa.

Identoi tarjoaa liikkuvan työnohjauksen ratkaisujen lisäksi mm. materiaalihallinnon ja kalustonseurannan ratkaisuja. Yhtiöllä on yli 200 asiakasyritystä, joista valtaosa Suomessa. Yhtiön palveluita käytetään myös Puolassa, Saksassa ja Ranskassa. Suomalaisyrityksistä Identoin palveluita käyttävät esimerkiksi Ruukki, Lappset ja YIT.

Identoin päätoimipaikat ovat Oulussa ja Kuopiossa.

www.identoi.com

SK