Hyviä uutisia maanantailta 7. toukokuuta 2012:

Jyväskyläläinen some-keksintö kisaa Kiinassa

Vimention yhdistää Facebookin, Twitterin ja Flickrin tapahtuma- ja sijaintitietoja karttapalveluun. Vimention yhdistää Facebookin, Twitterin ja Flickrin tapahtuma- ja sijaintitietoja karttapalveluun.
Jyväskyläläisten opiskelijoiden perustama sosiaalisen median yritys Vimention on valittu Pekingissä 10.—11. toukokuuta järjestettävän G-Startup-kilpailun finaaliin.

Vimention on sosiaalisen median palvelu, joka yhdistää Facebookin, Twitterin ja Flickrin tapahtuma- ja sijaintitietoja karttapalveluun. Palvelun on perustanut kuusi Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijaa.

— Vimentionin idea on pysyä kartalla ympärillä olevista tapahtumista. Palvelun avulla voi paikallisesti ja maailmanlaajuisesti seurata, mitä ympärillä tapahtuu, palvelun luoja, opiskelija Tomi Hiltunen kertoo.

Tuoreille mobiili- ja nettipalveluyrityksille suunnatun kilpailun finaaliin valittiin 12 yritystä. Finalistit saavat kisapaikalle messupisteen ja siten mahdollisuuden tehdä yritystään tunnetuksi sijoittajille, medialle ja yrityksille.

Vimention-tiimi on saanut tukea Jyväskylän yliopiston innovaatiopalveluista, Keksintösäätiöstä ja innovaatiokeskus Protomosta.

jyu.fi
gmic.greatwallclub.com

SK