Hyviä uutisia torstailta 3. toukokuuta 2012:

Kone ostaa yhdysvaltalaisen hissihuoltoyhtiön

Koneen ostaman Eagle Elevatorin huoltokantaan kuuluu yli tuhat hissiä. Koneen ostaman Eagle Elevatorin huoltokantaan kuuluu yli tuhat hissiä.

Hissiyhtiö Kone on ostanut yhdysvaltalaisen hissihuoltoyhtiö Eagle Elevator Corporationin liiketoiminnan. Pääosin Minnesotan osavaltiossa toimiva Eagle on perustettu vuonna 1990.

Eagle on johtava toimija Minneapolisin alueella ja sen huoltokantaan kuuluu yli 1 000 laitetta. Lisäksi yritys suorittaaa modernisointeja ja korjauksia.
Eagle ja Kone yhdistävät hissiliiketoimintansa Koneen nimen alle lähikuukausina. Eagle Elevatorin työntekijät siirtyvät kaupan myötä Koneen alaisuuteen.

— Meistä on hienoa saada uusia asiakkaita, jotka edustavat eri rakennussegmenttien koko kirjoa sairaaloista yritysten pääkonttoreihin, yliopistoihin, hotelleihin sekä teollisuus- ja asuinkiinteistöihin, Koneen Pohjois-Amerikan aluejohtaja Vance Tang iloitsee.

Kone toimii maailmanlaajuisesti yli 50 maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli 5,2 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 35 000.

www.kone.com

ML