Hyviä uutisia perjantailta 8. kesäkuuta 2012:

Kone uudisti hissivalikoimansa ekologisemmaksi

Koneen hissit ovat saaneet alalla ensimmäisenä Saksan insinööriliiton VDI 4707 -ohjeistuksen mukaisen A-energiatehokkuusluokituksen, joka on alalla tunnustettu hissien energiatehokkuuden mittari. Koneen hissit ovat saaneet alalla ensimmäisenä Saksan insinööriliiton VDI 4707 -ohjeistuksen mukaisen A-energiatehokkuusluokituksen, joka on alalla tunnustettu hissien energiatehokkuuden mittari.
Hissi- ja liukuporrasvalmistaja Kone on uudistanut hissivalikoimansa ympäristöystävällisemmäksi. Uudet hissit ovat jopa 35 prosenttia aiempia energiatehokkaampia, ja ne tulevat kattamaan noin 60 prosenttia yhtiön hissien myynnin volyymista.

Valikoimaan kuuluvat maailmanlaajuiseen myyntiin tuleva konehuoneeton MonoSpace-hissi sekä Aasian markkinoille suunnattu MiniSpace-hissi, jossa on pieni konehuone.

Ekologisuuden lisäksi uusissa hisseissä on panostettu ajomukavuuteen sekä designiin. Hissien designvalikoima sisältää yli 50 muotoiluammattilaisten suunnittelemaa valmista sisustusvaihtoehtoa sekä uuskohteiden että modernisointiprojektien hisseihin. Uusille designratkaisuille myönnettiin hiljattain neljä kansainvälisesti arvostettua red dot -muotoilupalkintoa.   

Uudet hissit tulevat myyntiin Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella vuoden 2012 toisella puoliskolla ja Amerikassa vuonna 2013.

www.kone.com

en.red-dot.org

SK