Hyviä uutisia tiistailta 15. toukokuuta 2012:

Konecranes toimittaa teollisuusnostureita Intiaan

Konecranes on saanut noin yhdeksän miljoonan euron arvoisen 21 raskaan teollisuusnosturin tilauksen intialaiselta teräsvalmistajalta JSW Steel Ltd:ltä. Kyseessä on yksi suurimmista Konecranes-konsernin Intian nosturiteollisuudelle toimittamista tilauksista sekä nostureiden määrässä että tilauksen arvossa mitattuna. Konecranesin on määrä toimittaa nosturit JSW Steelin Torranagallun tehtaalle kuluvan vuoden loppuun mennessä.

JSW Steel on asennetulta kapasiteetiltaan suurin yksityisen sektorin teräsvalmistaja, ja se on intialaisen JSW-konserin lippulaiva. JSW-konserni on mukana esimerkiksi teräs-, energia-, mineraali-, satama- ja infrastruktuuri-, sementti- ja alumiiniteollisuudessa. Konecranes-konsernin intialainen yhtiö WMI Konecranes India Ltd on toimittanut JSW Steelille nostureita aina tehtaan perustamisesta saakka.

Tilattuja nostureita käytetään rullien käsittelyssä JSW Steelin Karnatakassa sijaitsevan Torranagallun tehtaan kylmävalssaamolla. Täysin automatisoidut nosturit integroidaan tehtaan uusinta tekniikkaa edustavaan, automatisoituun rullien käsittelyjärjestelmään.

WMI Konecranes on Intian terästeollisuuden nostolaitteiden markkinajohtaja ja se on tähän mennessä toimittanut yli 4 000 nosturia eri kohteisiin.

www.konecranes.com

ML