Hyviä uutisia maanantailta 16. tammikuuta 2012:

Konecranesille tilauksia Saksasta ja Mosambikista

Konttilukkeja käytetään konttien siirtämiseen ja pinoamiseen. Hampurin konttiterminaalissa on pian 55 Konecranesin konttilukkia. Konttilukkeja käytetään konttien siirtämiseen ja pinoamiseen. Hampurin konttiterminaalissa on pian 55 Konecranesin konttilukkia.
Nosturilaitevalmistaja Konecranes on saanut konttilukkitilauksen saksalaiselta Eurogate Container Terminal Hamburg GmbH -yritykseltä. Konecranesin palvelut kiinnostavat myös Mosambikissa, sillä yhtiö sai joulukuun 2011 lopussa kaksi nosturia sisältävän tilauksen Cornelder de Moçambique –yritykseltä. Tilauksien arvoa ei julkisteta.

Logistiikkaan erikoistuneen Eurogaten tilaamia laitteita käytetään konttien siirtämiseen ja pinoamiseen. Tilaus täydentää Eurogaten kolmen aiemman tilauksen sarjaa: kun viimeisimmän tilauksen 14 konttilukkia on toimitettu, on Hampurin konttiterminaalissa yhteensä 55 Konecranesin konttilukkia. Viimeiset konttilukit toimitetaan Hampuriin huhti-kesäkuussa 2012.

CdM:n tilaamia laiturikonttinostureita käytetään sataman konttiterminaalissa, ja niillä voidaan nostaa kaksi konttia kerralla. Konecranesin etähallintajärjestelmällä varustetut laitteet toimitetaan Beiran satamaan vuonna 2013. CdM on Hollannissa toimivan Cornelder Holdingin ja Mocambique Ports & Railways Companyn välinen yhteisyritys, joka hallinnoi Beiran sataman kontti- ja rahtiterminaaleja.

www.konecranes.fi

SK