Hyviä uutisia maanantailta 12. maaliskuuta 2012:

Kotkalaiselle peliyritykselle sopimus Angry Birds –julkaisijan kanssa

Kotkalaisyrityksen Tiny Troopers -pelissä taistelevat pienet sotilaat. Kotkalaisyrityksen Tiny Troopers -pelissä taistelevat pienet sotilaat.
Kotkalainen mobiilipeliyhtiö Kukouri Mobile Entertainment ja useiden hittipelin julkaisusta tunnettu pelijulkaisija Chillingo ryhtyvät yhteistyöhön. Asiasta uutisoi Kymen Sanomat. Lehden mukaan yhteistyöstä ilmoitettiin pelialan tapahtumassa San Franciscossa torstaina 8. maaliskuuta.

Chillingon ja Kukourin alkava yhteistyö koskee Kukourin Tiny Troopers –peliä, jonka Chillingo julkaisee iOS- ja Android-mobiilialustoille. Chillingon listoilla on useita suosittuja mobiilipelejä, ja niiden joukosta löytyy suomalainen hittipeli Angry Birds.

Kymen Sanomien mukaan molempien sopimusosapuolien edustajat, Chillingon johtaja Chris Byatte ja Kukourin toimitusjohtaja Kim Soares, ovat innoissaan yhteistyöstä. Byatte sanookin Kukourin olevan yksi alan lahjakkaimmista pelikehittäjistä.

Kukouri Mobile Entertainment on perustettu vuonna 2011 ja sen kehittämässä Tiny Troopers –pelissä pääosassa ovat nimensä mukaisesti pienet sotilaat.

Englannista käsin operoivan Chillingon pelilistalta löytyvät Angry Birdsin lisäksi muun muassa Cut the Rope, Contre Jour, Feed Me Oil, iDracula ja Parking Mania.

kukouri.com
chillingo.com

SK