Hyviä uutisia tiistailta 8. joulukuuta 2009:

Lastenjärjestön joulukampanja yllätti aamumatkustajat

Yksi paketti sisältää 50 annosta tuhkarokkorokotetta sekä kylmäkuljetuslaatikon Yksi paketti sisältää 50 annosta tuhkarokkorokotetta sekä kylmäkuljetuslaatikon

UNICEF yllätti aamumatkustajat sinisillä paperikääröillä. Vapaaehtoistoimin piilotettuja kirjeitä voi löytää aina Torniosta Helsinkiin.

Tunnettujen henkilöiden kirjoittamissa kirjeissä joulupukilta toivotaan erilaisia tarvikkeita, kuten vesipumppuja, pyöriä sairaanhoitajille ja malariaverkkoja lapsille. Kirjeitä ovat kirjoittaneet useat julkisuuden henkilöt, kuten Pentti Arajärvi, Anssi Kela, Katri Helena ja Eija Vilpas. Kirjeet ovat luettavissa myös järjestön kotisivuilla.

Kääröillä halutaan muistuttaa kansalaisia UNICEFin Pehmeiden pakettien lähettämisestä. Paketit ovat konkreettisia tarvikkeita, joita toimitetaan lapsiperheille ympäri maailmaa. Tuotteita, kuten huopia, kirjoja tai rokotteita, lähetetään asiantuntijasuosituksesta sinne, missä apua kulloinkin eniten tarvitaan.

UNICEFin verkkokaupan lahjavalikoima koostuu kenttätyössä tarvittavista tuotteista, joiden perillemenoa on mahdollista seurata verkossa. Viime vuonna Suomesta ostettuja Pehmeitä paketteja toimitettiin pääosin Afrikan, Aasian että Etelä-Amerikan maihin

Lisätietoa:

www.unicef.fi/pehmeapaketti