Hyviä uutisia torstailta 28. tammikuuta 2010:

MultiTouch tuo ensimmäisenä Windows 7:n monikosketusnäytöille

MultiTouch Oy MultiTouchin LCD-näyttöjä voidaan yhdistellä toisiinsa erikokoisiksi pinnoiksi vaaka- tai pystysuunnassa. MultiTouchin LCD-näyttöjä voidaan yhdistellä toisiinsa erikokoisiksi pinnoiksi vaaka- tai pystysuunnassa.
Suomalaisen kehitystyön ansioista Windows 7 -käyttöjärjestelmän kaikkia monikosketusominaisuuksia voidaan käyttää myös suurilla LCD-näytöillä. Helsinkiläisen MultiTouch Oy:n näytöillä käyttöjärjestelmän monikosketussovelluksia pystyy käyttämään ensimmäistä kertaa toimivasti usealla sormella ja usea henkilö yhtä aikaa.

Yrityksen mukaan LCD-näytön monikosketustuki avaa uusi mahdollisuuksia Windowsin sovelluskehittäjille eri puolilla maailmaa. MultiTouch Cell -näyttöjä on mahdollista yhdistellä toisiinsa melkeinpä rajattomasti ja käyttää sekä vaaka- että pystyasennossa.

MultiTouchin näyttöjen kosketuksentunnistus perustuu optiseen konenäköön. Se tukee nyt kaikkia Windows 7:n monikosketustoimintoja. Näytöt ovat jo aikaisemmin tukeneet muita käyttöjärjestelmiä, kuten Linuxia ja Mac OS:ää.

MultiTouch valmistaa pöytä- ja seinäkokoisia monikosketusnäyttöjä, joita moni käyttäjä voi käyttää yhtä aikaa. MultiTouchin näyttöjä on viety yli 20 maahan, jossa niitä käytetään erilaisissa käyttökohteissa kuten vähittäiskaupassa, mainonnassa ja messuilla.

Video MultiTouchin LCD:lla toimivista Windows-sovelluksista löytyy täältä:
www.youtube.com/watch?v=IyBTBWhh19s

www.multitouch.fi

EH