Hyviä uutisia perjantailta 15. huhtikuuta 2011:

Muumit valloittavat pian leikkipuistot

Leikkipuistojen lisäksi Muumi-tuotteita viedään muihinkin lapsiperheiden käyntikohteisiin. Leikkipuistojen lisäksi Muumi-tuotteita viedään muihinkin lapsiperheiden käyntikohteisiin.

Nousiaisissa toimiva Puuhamies Oy on solminut lisenssisopimuksen Muumi-aiheisten leikkipaikkavälineiden valmistamisesta Bullsin Pressin kanssa. Sopimus tuo Tove Janssonin rakastetut hahmot lasten iloksi ensin suomalaisiin ja ruotsalaisiin leikkipuistoihin, myöhemmin Muumi-leikkipaikkavälineitä viedään myös muualle Pohjoismaihin ja Eurooppaan.

– Leikkipuistojen lisäksi Muumi-tuotteet rantautuvat esimerkiksi kauppakeskuksiin ja muihin lapsiperheiden käyntikohteisiin. Tulevaisuudessa tuotevalikoima laajenee myös kotipihojen kuluttajatuotteisiin, Puuhamies Oy:n toimitusjohtaja Sami Kaivola kertoo.

Myös Bulls Pressin lisenssipäällikkö Gustav Melin on innoissaan sopimuksesta.

– Arvostamme Muumi-tuotteiden mukanaoloa lasten kehityksessä sekä oppimisen, leikin että liikunnan muodossa. Puuhamiehen tuotteet täyttävät kaikki odotuksemme ja olemme iloisia Muumien aloittaessa leikkikenttien valloituksensa yhteistyössä Puuhamiehen kanssa, Melin vahvistaa.

Vuonna 1989 toimintansa aloittaneelle Puuhamiehelle sopimus on taloudellisesti merkittävä ja myös sen työllistävä vaikutus lähitulevaisuudessa tärkeä. Muumi-leikkipaikkavälineet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Jatkossa Puuhamiehen kaikkien tuotteiden valmistus keskitetään Suomeen.

www.puuhamies.fi

EE