Hyviä uutisia maanantailta 16. heinäkuuta 2012:

Pelagon polkupyörät palkittiin Saksassa

Pelagon ajattomat polkypyörät nappasivat palkinnonSaksassa. Pelagon ajattomat polkypyörät nappasivat palkinnonSaksassa.
Pelago-polkupyörät on voittanut Saksassa järjestetyn ISPO Brand New Awards -kilpailun. Tuomaristo valitsi Pelagon parhaaksi uudeksi yritykseksi Urban-kategoriassa.

“Enemmän on vähemmän, tämä on Urban- kategorian voittajan motto. Pelago valmistaa ajattomia polkypyöriä, joilla voi ajaa joka kelillä. Pelagon hinnoittelupolitiikka  ja laaja valikoima takaavat sen, että jokainen voi löytää sen valikoimista mieleisensä polkupyörän,” kirjoittaa kilpailun tuomaristo.

ISPO BRANDNEW Awards on järjestäjän mukaan maailman suurin startup-kilpailu urheiluvälinemarkkinoilla. Kilpailuun osallistui tänä vuonna 153 nuorta yritystä.

Pelago on vuonna 2009 perustettu helsinkiläinen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa polkupyöriä kaupunki- ja aktiivikäyttöön. Pelagon tavoitteena on tehdä pitkäikäisiä tuotteita, joissa yhdistyvät kestävät materiaalit, hyvät komponentit, käytännöllisyys ja ajaton muotoilu. Yritys on kiinnostunut polkuvoimasta ja -pyöristä kansainvälisesti pätevänä liikenne- ja liikkumismuotona.

Kauppalehden mukaan Pelago on juuri avaamassa showroomia Berliiniin. Kasvun, tuotekehityksen ja kansainvälistymisen rahoittamiseksi Pelago on tekemässä yrityksen toista rahoituskierrosta.

www.ispobrandnew.com
www.kauppalehti.fi

MM