Hyviä uutisia perjantailta 8. heinäkuuta 2011:

Pöyry sopi 15 milj. euron rautatiehankkeesta Algeriassa

Pöyry on viime aikoina päässyt julkistamaan useita merkittäviä rautatiehankkeita. Pöyry on viime aikoina päässyt julkistamaan useita merkittäviä rautatiehankkeita.

Pöyryn Kaupunki ja liikenne -liiketoimintaryhmä on saanut työmaan valvontatoimeksiannon Algerian National Agency for Design Studies and Monitoring of Implementation of Investment in Railwaysiltä (ANESRIF) suurimmassa Algeriassa koskaan toteutetussa rautatieprojektissa. Työ suoritetaan yhteistyössä Systran kanssa. Pöyryn osuus työyhteenliittymän johtajana on 14,8 miljoonaa euroa.

Alger-Constantine-radalle Thenian ja Bordj Bou Arréridjn asemien välille rakennettava rataosuus on yksi avainhankkeista kehitettäessä Algerian kansallista infrastruktuuria. Tällä kaksiraiteisella 175 kilometrin rataosuudella on yli 20 km tunneleita sekä useita siltoja, joiden niidenkin yhteispituus on yli 20 km. Pöyryn palvelut projektissa sisältävät suunnittelun hyväksynnän ja työmaavalvonnan.

Pöyryllä on aiempaa kokemusta rautatieprojekteista Algeriassa, ja yhtiö työskentelee parhaillaan useissa ratahankkeissa eri puolilla maailmaa. Niihin lukeutuvat useiden rautatieprojektien valvonta Kiinassa, Espanjassa ja Suomessa, ratojen suunnitteluprojektit Puolassa, Saksassa ja Romaniassa sekä metroprojektit Brasiliassa, Perussa ja Suomessa.

www.poyry.com

KK