Hyviä uutisia tiistailta 8. marraskuuta 2011:

Prinsessa-elokuvan oikeudet myytiin Yhdysvaltoihin

Alkuperäisessä elokuvassa näyttelevät Paula Vesala ja Katja Kukkola. Alkuperäisessä elokuvassa näyttelevät Paula Vesala ja Katja Kukkola.

Yhdysvaltalainen W2 Media tuotanto- ja levitysyhtiö on ostanut oikeudet suomalaisen Prinsessa-elokuvan englanninkieliseen uudelleenfilmatisointiin. Asiasta uutisoi Hollywood Report -lehti.

Vancouverissa ja Los Angelesissa toimiva W2 Media etsii parhaillaan rahoitusta englanninkielisen version toteuttamiseksi. Yhtiö myös kertoo haluavansa pääosanesittäjäksi ”A-luokan näyttelijän”.

Arto Halosen ohjaama, tositapahtumiin perustuva Prinsessa kertoo mielisairaalahoitoon päätyvän Anna Lappalaisen tarinan. Lappalainen uskoo olevansa kuninkaallinen prinsessa Buckinghamin palatsista. Vaikka Prinsessa on itsekin hoidettavien joukossa, hänen elämäntehtäväkseen muodostuu lähimmäisten auttaminen.

Vuonna 2010 ensi-iltansa saanut elokuva on ollut menestys Suomessa ja kerännyt teattereihin vajaat 300 000 katsojaa. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Arto Halonen, Pirjo Toikka ja Paavo Westerberg.

www.hollywoodreporter.com

EH