Hyviä uutisia tiistailta 12. toukokuuta 2009:

Puhalla myötätuulta paikkakunnallesi

Espoossa 12. toukokuuta pidetyn Nuorten Korpilampi 09 -seminaarin tueksi on käynnistynyt ympäri maata näkyvä nuorille suunnattu Myötätuuleen-kampanja. Kampanja kannustaa nuoria suhtautumaan tulevaisuuteen myönteisesti ja aktiivisesti, sillä pahinkin vastatuuli kestää vain hetken. Vastatuulessakin pärjää, kun luottaa itseensä ja on alalla, josta pitää.

Kampanja näkyy verkossa, katukuvassa ja kuuluu radiossa.

Vaikeaa taloustilannetta ei voi piilotella tai vähätellä nuorille. On täysin luonnollista, että nuoret ovat huolestuneita. On kuitenkin normaalia, että taantumia tulee ja menee. Matalapainetta seuraa aina korkeapaine.

Verkossa on mahdollisuus Suomen karttaa klikkaamalla antaa myötätuulta omalle paikkakunnalleen. Paikkakuntia voi myös kommentoida, kehua, lisätä kuvia tai liittää linkki tai vaikkapa video haluamallesi paikkakunnalle.

Jokainen toimenpide vaikuttaa paikkakunnan sijoitukseen. Yhden pisteen saa annetusta Myötätuuli-äänestä, kymmenen pistettä positiivisesta paikkakuntaa koskevasta kommentista, 25 pistettä kuvasta paikkakunnalta ja sata pistettä videosta, jossa esitellään paikkakuntaa

Sivuilla voi myös haastaa kavereita mukaan puhaltamaan myötätuulta paikkakunnallesi.

Puhalla myötätuulta täällä: myotatuuleen.fi