Hyviä uutisia torstailta 14. toukokuuta 2009:

PulPaper 2010 kokoaa maailman metsäklusterin Helsinkiin

Runsaan vuoden kuluttua, 1-3. kesäkuuta 2010 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävästä PulPaper 2010 -tapahtumasta odotetaan metsäklusterin tähän asti suurinta kansainvälistä kokoontumista. Konferenssiohjelman teemana on paperiteollisuuden uusi tuleminen.

PulPaper 2010 on maailman merkittävin metsäklusterin tapahtuma ja samalla Helsingin Messukeskuksen ylivoimaisesti kansainvälisin tapahtuma. Tapahtuman järjestää Adforum yhdessä Paperi-insinöörit ry:n, Suomen Messujen ja AEL:n kanssa.

Viimeksi Helsingissä vuonna 2007 järjestetyssä tapahtumassa vieraili yli 16 102 vierasta 78 eri maasta. Melkein puolet messuilla tehdyistä tilauksista meni kansainvälisille markkinoille. Kiinnostuksen kohteita olivat mm. paperi- ja kartonkikoneet, massan valmistus, pumput ja venttiilit, prosessinohjaus ja laaduntarkkailu, kunnossapitotekniikka, energia ja ympäristönsuojelu, kemikaalit, kuljetus sekä materiaalinkäsittely.

- PulPaper 2010 antaa osallistujille laajan yleiskatsauksen metsäteollisuuden bioenergia-asioista ja uusista liiketoimintamahdollisuuksista. Innovatiiviset tuotteet ja toimintamallit ovat nyt alalla keskeisellä sijalla, jotta se säilyttää kilpailukykynsä, toteaa Paperi-insinöörit ry:n toimitusjohtaja Pirkko Molkentin-Matilainen.

Tapahtuman yhteydessä järjestettävän konferenssin teema on "Implementing the new rise". Konferenssissa käsitellään muun muassa metsäteollisuuden bioenergia-asioita, uutta mediaa, kustannustehokkuutta ja resursointia, kestävän kehityksen ratkaisuja, teknologisia läpimurtoja, muutosjohtamista ja yrittäjyyttä.

www.pulpaper2010.com