Hyviä uutisia tiistailta 17. huhtikuuta 2012:

Putous-formaatti kiinnostaa Euroopassa

Sketsihahmokilpailu on yksi Putouksen suosituimmista osioista. Keväällä 2012 sektsihahmokilpailun voitti Armi Toivasen esittämä Leena Hefner o.s. Herppeenluoma. Sketsihahmokilpailu on yksi Putouksen suosituimmista osioista. Keväällä 2012 sektsihahmokilpailun voitti Armi Toivasen esittämä Leena Hefner o.s. Herppeenluoma.
Putous-viihdeohjelmaformaatti on herättänyt laajaa kiinnostusta Ranskan Cannesissa järjestetyssä MIPFormats-tv-tapahtumassa. Asiasta uutisoi Kauppalehti.

Kauppalehden mukaan Putous, englanniksi Comedy Combat, on rankattu kansainvälisen tapahtuman kiinnostavimmaksi. Lehden haastatteleman tuotantoyhtiö Yellow Film & TV:n toimitusjohtaja Olli Haikan mukaan yli kymmenen maata käy tällä hetkellä neuvotteluja formaatista.

Tuotantoyhtiön luova johtaja Tuomas Summanen kertoo, että kiinnostusta löytyy erityisesti Euroopan maista. Mutta mikä Putouksessa kiinnostaa?

— Ohjelman katsojaluvut puhuvat puolestaan. Lauantai-illan suora viihdeohjelma on kautta aikojen ollut haastava laji. Silloin kun siinä onnistutaan, täytyy kyse olla jostain erityisestä. Ohjelmassa on hienoa myös se, että se vangitsee sohvalle koko perheen, eikä vain yhtä ikäluokkaa, Summanen kertoo.

MIPFormats on maailman suurin formaattitapahtuma, joka kokoaa yhteen formaattien tuottajat, ostajat ja muut päättäjät.

Putous on suomalainen viihdeohjelma, jota on esitetty tv:ssä keväisin vuodesta 2010 lähtien. Puolitoista tuntia kestävä lauantai-illan suora lähetys koostuu erilaisista sketseistä.

kauppalehti.fi
yellowfilm.fi
mipworld.com

SK