Hyviä uutisia tiistailta 12. kesäkuuta 2012:

Rapalan tuotteille kansainvälisiä palkintoja

Balsa Xtreme Minnow -vaappu on valmistettu käyttäen Rapalan menetelmää, jolle on haettu patenttia. Balsa Xtreme Minnow -vaappu on valmistettu käyttäen Rapalan menetelmää, jolle on haettu patenttia.

Kaksi Rapalan vaappua palkittiin lajinsa parhaina European Fishing Tackle Trade Exhibition (EFTTEX) –messuilla Pariisissa. Rapalan Balsa Xtreme Minnow sai Paras vaappu -palkinnon, ja Blue Fox Vibrax Super Bou -lippa palkittiin parhaana uutena metalliuistimena. EFTTEX on Euroopan suurin kalastusalan kansainvälinen ammattitapahtuma, joka järjestettiin tänä vuonna 1.-3. kesäkuuta.

Palkituista vaapuista Balsa Xtreme Minnow on valmistettu käyttäen Rapalan uutta menetelmää, jolle on haettu patenttia. Siinä tarkkuustyöstetty balsarunko ympäröidään ohuella, läpinäkyvällä muovikuorella. Balsarunko ja siihen sijoitetut painot antavat vieheelle eloisan liikkeen, jota muovivaapuissa ei ole. Blue Foxin Vibrax Super Bou -lippa puolestaan on suunniteltu petokalojen pyyntiin myös hämärässä ja sameassa vedessä.

Ykkössijojen lisäksi Rapala sai EFTTEX-messuilla kaksi kunniamainintaa: Sufix Synergy Carp Fluorocarbon –siima uusien monofiilien kategoriassa ja Rapala EcoWear Reflection –takki uusien kalastusvaatteiden luokassa.

Rapala VMC Oyj on maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Konsernin päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Kiinassa, Indonesiassa ja Englannissa. Rapalan liikevaihto vuonna 2011 oli 279 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 2 000 henkilöä 37 maassa.

www.rapala.fi

ML