Hyviä uutisia tiistailta 5. kesäkuuta 2012:

Ruokakauppa ilmestyi seinälle Helsingissä

alepa Ruokakauppaseinä helpottaa kiireisen kaupunkilaisen arkea ja säästää käsivoimia. Ruokakauppaseinä helpottaa kiireisen kaupunkilaisen arkea ja säästää käsivoimia.
Helsingin keskustaan avattiin maanantaina 4. kesäkuuta ensimmäisenä Suomessa mobiiliseinämuotoinen ruokakauppaa.

Kauppakassi-ruokakauppaseinät löytyvät Helsingin keskustasta Sokokselle johtavasta asematunnelista, ja niille on varattu noin 20 metrin leveydeltä seinätilaa. Myös Helsingin Lasipalatsin edustalla sijaitseva raitiovaunupysäkki on muutettu täksi viikoksi mobiiliseinäksi.

Mobiiliseinistä löytyy valikoima Alepan tuotteita, joita voi ostaa skannaamalla tuotteiden yhteydessä olevat viivakoodit matkapuhelimen avulla.

— Mobiiliostaminen on helppoa: lataat sovelluksen ja poimit haluamasi tuotteet ostoskoriin. Vahvistat ostokset Tilaa-komennolla, kerrot toimitusosoitteen ja valitset sopivan toimitusajan. Tällä hetkellä palvelu toimii Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella, saaristoaluetta lukuun ottamatta. Ostosten keräämisen ja kuljettamisen hinta koko toimitusalueella on 9,90 euroa, Alepan aluejohtaja Merja Saari selventää.

Palvelu toimii iPhone- ja Anroid-puhelimissa sekä iPadissä ilmaisella Foodie.fm -sovelluksella.

Mobiiliseiniin aiotaan panostaa myös jatkossa, sillä Elielin aukiolle, lähijunien sisäänkäyntiin on tulossa mobiiliseinä kesäkuussa.

Alepan Kauppakassi -palvelu toimii osana helsinkiläisen Digital Foodie Oy:n kehittämää Foodie.fm osto- ja ruokasuosituspalvelua. Foodie.fm palkittiin 23. toukokuuta yhdessä S-Ryhmän kanssa kultamitalilla Channel Innovation Awards -kilpailussa Yhdysvalloissa.

fi.foodie.fm

www.hok-elanto.fi

SK