Hyviä uutisia maanantailta 26. lokakuuta 2009:

Snoobin Pekka Koskinen on vuoden ohjelmistoyrittäjä

Tarve tehostaa verkkoliiketoimintoja on kasvanut jatkuvasti taloustilanteesta riippumatta, Pekka Koskinen analysoi Snoobin nopeata kasvuvauhtia. Tarve tehostaa verkkoliiketoimintoja on kasvanut jatkuvasti taloustilanteesta riippumatta, Pekka Koskinen analysoi Snoobin nopeata kasvuvauhtia.
Ohjelmistoyrittäjät ry on nimittänyt Snoobi Oy:n perustajan ja hallituksen puheenjohtajan Pekka Koskisen Vuoden Ohjelmistoyrittäjäksi.Snoobi on Internet-markkinoinnin ja -myynnin työkaluja kehittävä ja myyvä
ohjelmistopalveluyritys. Valinnan perusteena oli, että Pekka Koskinen on kasvattanut Snoobin liiketoimintaa innovatiivisesti ja rohkeasti.  

Snoobi on Koskisen johdolla nopeasti saavuttanut markkinajohtajan aseman verkkotoiminnan mittaamisessa Suomessa.

- Snoobin SaaS-teknologiaan (Software as a Service) perustuva liiketoimintamalli on oiva esimerkki tämän päivän teknologiayrityksen menestystekijöistä. Verkon yli palveluja tarjoava konsepti mahdollistaa
nopean kasvun sekä kansainvälistymisen. Koskisen johdossa Snoobi Oy on kehittänyt asiakasystävällisen ja helppokäyttöisen palvelutuotteen, jolla on aidot mahdollisuudet kansainvälistyä, Ohjelmistoyrittäjät ry:n toimitusjohtaja Jaakko Salminen perustelee valintaa.

Snoobin tuotteet perustuvat yhtiön sisällä kehitettyyn ohjelmistoalustaan.Automatisointi on
mahdollistanut palveluiden tarjoamisen kustannustehokkaasti tuhansille yrityksille.

- Olemme kehittäneet palvelutuotteen, joka auttaa asiakkaita menestymään verkossa ja skaalautuu loppukäyttäjien tarpeiden mukaan. Kynnys tulla asiakkaaksemme on pieni, sillä palvelumme on helppo käyttää ja ostaa. Annamme aina mahdollisuuden kokeilla tuotetta ennen ostopäätöstä try & buy -konseptimme mukaisesti, Koskinen kertoo.

Vuonna 2004 perustettu Snoobi Oy on kasvattanut voimakkaasti liikevaihtoaan ja henkilöstöään. Yritys valittiin 2008 Suomen nopeimmin kasvaneeksi teknologiayritykseksi.

- Neljä vuotta sitten meitä oli 3, nyt meitä on 40 Suomessa ja 15 ulkomailla. Tänä vuonna liikevaihtomme kasvaa noin 30 prosenttia, Koskinen kertoo.

www.ohjelmistoyrittajat.fi

www.snoobi.fi

Ohjelmistoyrittäjät ry on ohjelmistoyritysten johdon yhteisö, jonka tehtävänä kehittää ohjelmistotoimialaa ja toimia sen edunvalvojana. Yhdistyksen jäsenenä on noin 300 alan keskeistä johtajaa ja vaikuttajaa.
Vuoden ohjelmistoyrittäjä -palkintoja on myönnetty vuodesta 1999 lähtien.