Hyviä uutisia perjantailta 27. marraskuuta 2009:

Helsingin kaupungin Itäinen perhekeskus on vuoden kesätyönantaja

Suomen parhaaksi kesätyöpaikaksi vuonna 2009 on valittu Helsingin kaupungin Itäinen perhekeskus yksikkö. Valinnan teki Akavan opiskelijavaltuuskunta AOVA yhdessä työministeri Anni Sinnemäen kanssa korkeakouluopiskelijoiden tekemien ehdotusten pohjalta.

Kilpailun voittaja Helsingin kaupungin Itäinen perhekeskus on kunnostautunut erityisesti yhteistyössä sekä yliopistojen että ammattikorkeakoulujen kanssa.

- Kesätyöntekijän kannalta työpaikka on toiminut esimerkillisesti perehdytyksessä ja opiskelijan sitouttamisessa sekä työyhteisön ilmapiirissä ja kesätyöntekijän hyväksynnässä. Voittaja erottuikin edukseen muista ehdotuksista, AOVAn puheenjohtaja Tuomas Meriniemi kertoo.

Meriniemen mukaan Itäisen perhekeskuksen toiminta osoittaa hyvin, että erinomaisia kesätyökäytänteitä on myös julkisella sektorilla. Se on ensimmäinen kilpailun voittaja julkisen puolen työnantajista. Suomen paras kesätyönantaja -kilpailu pyrkii herättämään työantajat huomioimaan hyvät käytännöt kesätyöntekijöitä palkatessa.

www.akava.fi