Hyviä uutisia torstailta 6. syyskuuta 2012:

Taloudellisen tiedotustoimiston nuorisohankkeet Euroopan parhaita

antti karppinen Taloudellisen tiedotustoimiston palkinnot ovat tunnustus koulutuksen ja elinkeinoelämän välisestä yhteistyöstä, jolla on ollut merkittävä vaikutus yhteiskuntaan. Kuvassa kokoontuminen Yrityskylässä. Taloudellisen tiedotustoimiston palkinnot ovat tunnustus koulutuksen ja elinkeinoelämän välisestä yhteistyöstä, jolla on ollut merkittävä vaikutus yhteiskuntaan. Kuvassa kokoontuminen Yrityskylässä.
Kansainvälinen The International Partnership Network palkitsee syyskuun lopulla Elinkeinoelämän nuoriso-ohjelman sekä 6.-luokkalaisille suunnatun talous- ja työelämätaitojen oppimisympäristö Yrityskylän Euroopan parhaina esimerkkeinä koulujen ja yritysten yhteistyöstä. Molemmat hankkeet on tuottanut Taloudellinen tiedotustoimisto TAT.
 
Palkinto jaetaan Etelä-Afrikassa pidettävässä kansainvälisessä IPN-konferenssissa, joka käsittelee koulujen ja yritysten yhteistyötä ja yrittäjyyttä. Elinkeinoelämän nuoriso-ohjelma palkitaan Euroopan parhaana esimerkkinä koulu-yritysyhteistyön kumppanuuksien kehittämisestä ja Yrityskylä Euroopan parhaana uusien yhteistyökumppanuuksien kehittäjänä.
 
Kummatkin palkinnot ovat tunnustuksia uraa uurtavasta nuorisotyöstä, joka etsii uusia käytäntöjä nuorten opiskelun ja työelämään siirtymisen tueksi, TATin toimitusjohtaja Kari Väisänen sanoo.
 
Sekä Elinkeinoelämän nuoriso-ohjelma että Yrityskylä kilpailevat lisäksi Global Best Awards -palkinnosta, joka myönnetään maailman parhaasta kumppanuudesta. Se valitaan eri maanosien palkittujen keskuudesta ja julkistetaan IPN2012-konferenssissa.
 
www.tat.fi
 
www.theipn.org

HA