Hyviä uutisia perjantailta 10. kesäkuuta 2011:

Tohtorit tandempyöräilevät halki Euroopan keräten rahaa syöpäsairaalalle

Suomen halki ei voi pyöräillä pysähtymättä tapaamaan joulupukkia. Suomen halki ei voi pyöräillä pysähtymättä tapaamaan joulupukkia.

Kaksi brittilääkäriä on lähtenyt tandempyörämatkalle läpi Euroopan tavoitteenaan sekä kerätä rahaa syöpäsairaalle että tehdä uusi tandempyöräilyn nopeusennätys. Tällä viikolla miehet ovat polkeneet halki Suomea aloittaen Ivalosta. Suomenosuus päätyy lauantaina Nuijamaalle

Gihan Ganeshin ja Ben Clarken matkan motivaattorina toimi Clarken toipuminen kivessyövästä. Pyörämatkallaan miehet keräävät lahjoituksia syöpää sairastaville lapsille ja teini-ikäisille suunnattuun hoitokeskukseen, jonka rakentaa lontoolainen The Royal Marsden sairaala.

Matkan pituus on runsaat 6000 kilometriä, minkä pari aikoo polkea noin seitsemässä viikossa. Kuvia ja videoita miesten taipaleelta voi seurata heidän verkkosivuiltaan ja Facebookissa. Molempien kautta voi myös tehdä lahjoituksia.

Tandempyöräilijät voi nähdä perjantaina ja lauantaina Simpelejärven ja Nuijamaan välillä. Suomesta matka jatkuu Baltian maihin, Puolaan, Saksaan ja Espanjaan

www.eurotandem.org
www.facebook.com/eurotandem

EH