Hyviä uutisia keskiviikolta 20. kesäkuuta 2012:

Transfluent julkisti uuden Facebook-käännöspalvelun

Transfluent kääntää nyt Facebook-päivitysten lisäksi niihin tulleet kommentit. Transfluent kääntää nyt Facebook-päivitysten lisäksi niihin tulleet kommentit.
Sosiaalisen median päivitysten käännöksiin erikoistunut Transfluent julkisti tänään uuden Facebook-palvelun, jonka avulla yritysten Facebook-sivut näkyvät kävijöille kokonaisuudessaan heidän omilla äidinkielillään. Reaaliaikainen käännöspalvelu on saatavilla yli 60 kielelle.

Uusi palvelu on suunnattu yrityksille, joiden asiakaskunnasta löytyy useita kansallisuuksia. Palvelu eroaa Transfluentin aikaisemmasta palvelusta siten, että nyt päivitysten lisäksi myös niihin tulleet kommentit käännetään. Yrityksen saamat Facebook-kommentit näkyvät siis yhtiön äidinkielellä, vaikka kommentti olisi tullut vaikkapa espanjaksi. Yhtiön edustaja voi niin ikään vastata kommentiin omalla äidinkielellään, sillä myös vastaukset käännetään automaattisesti tarvittaville kielille. Käännösprosessi on automatisoitu, mutta jokaisen käännöksen kirjoittaa koneen sijaan ihminen.

Transfluent on alunperin Xiha Oy:n rakentama tuote. Sen menestyksen myötä yrityksen liiketoiminnan paino on siirtynyt Transfluentin kehittämiseen ja markkinointiin, ja toukokuussa 2012 yrityksen nimeksi muutettiin virallisesti Transfluent Oy. Käännöspalvelu on menestynyt useissa kansainvälisissä kasvuyrityskilpailuissa.

Aiempi uutinen Transfluentista: Transfluent kääntää presidentti Obaman Twitter-viestejä

www.transfluent.com

SK