Hyviä uutisia tiistailta 12. kesäkuuta 2012:

Yhdysvaltalaiset tähdet pukeutuvat Ivana Helsinkiin

Kanadalaisnäyttelija Ryan Gosling ja Ivana Helsingin Sylvia-mekkoon pukeutunut yhdysvaltalainen Eva Mendes bongattiin kesäkuun alussa Kanadassa. Kanadalaisnäyttelija Ryan Gosling ja Ivana Helsingin Sylvia-mekkoon pukeutunut yhdysvaltalainen Eva Mendes bongattiin kesäkuun alussa Kanadassa.
Helmikuussa oman liikkeen New Yorkiin avannut Ivana Helsinki kiinnostaa yhdysvaltalaisia viihdetähtiä: vaatemerkin mekkoja on nähty hiljattain näyttelijä Eva Mendesillä, näyttelijä Holland Rodenilla sekä Gossip-yhtyeen laulaja Beth Dittolla.

Muun muassa Daily Mailin, Peoplen ja Just Jaredin nettisivuilla nähtiin 7. kesäkuuta kuvia Mendesistä, jolla on yllään Ivana Helsingin Sylvia-mekko. 38-vuotias Mendes on tähdittänyt muun muassa useita toimintaelokuvia. Rodenin ja Ditton kiinnostus Ivana Helsingin mekkoihin selviää kansainvälisten kuvatoimistojen otoksista, joissa tähtien yllä nähdään Maija- ja Ella-nimiset mekot.

Ivana Helsinki on vuonna 1998 perustettu muotitalo, jota luotsaavat suunnittelija Paola Ivana Suhonen ja hänen siskonsa Pirjo Suhonen. Mallistoon kuuluu vaatteiden lisäksi laukkuja, koruja ja kodin tarvikkeita. Yhtiön mallistoa on esitelty New Yorkin muotiviikoilla neljä kertaa. Ivana Helsingin tuotteita on tällä hetkellä myynnissä 20 maassa.


Holland Rodenin yllä nähtiin keltainen Maija-mekko. Beth Ditto on puolestaan mieltynyt tummaan Ella-mekkoon. Kuvat Ivana Helsingin muotinäytöksestä.

Ivana Helsinki New Yorkissa:

Ivana Helsinki
251 Elizabeth Street
New York, NY 10012

SK